Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Teyla Emmagan (Rachel Luttrell)A hajdanán fejlett Athos bolygó lakói a gyakori Wraith-eljövetelek miatt félelemben élték mindennapi életüket. A fiatal Teyla lett népének vezetője, miután apját, Tagant meggyilkolták, azonban egy újabb Wraith-támadást követően a földiek szövetségeseként Atlantiszra kellett költözniük, ahol ő maga csatlakozott Sheppard őrnagy felderítő csapatához. Mivel sokat tud a Pegazus-galaxis veszélyeiről, és képes érzékelni a Wraith közeledtét, Teyla fontos szerepet harcolt ki magának az expedícióban.

RACHEL LUTTRELL

A kanadai színésznő a `90-es évek elején Veronica Beck-et játszotta a Street Legal című sorozatban, majd szerepelt több ER, Touched by an Angel, In the House, Maniac Mansion és Forever Knight epizódban.
Filmjei: Impostor, Opposite Gary Sinise and Madeleine Stowe, Joe's So Mean to Josephine, Personal Effects és a a The Feast of All Saints minisorozat.

Szerepelt a The Famished Road rádiójátékban, a Goblin Market színdarabban, és at AIDS-kutatásra gyűjtő A Broadway hangjai: A lelkiismeret és a remény dalai című CD-n.

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek