Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Aidan Ford hadnagy (Rainbow Sun Francks)Atlantisz fegyverspecialistáját még az expedíció első katonai vezetője, Marshall Sumner ezredes kérte fel a csatlakozásra, mivel kitűnő képesítéssel rendelkezik, és korábban már résztvett a Csillagkapu Parancsnokság néhány küldetésén. Az első pegazus-galaxisbeli kalandjukat követően végül Sheppard őrnagy helyettesévé válik a város katonai vezetésében.

RAINBOW SUN FRANCKS

A torontói Rainbow Sun Francks hármas tehetség. Dalszövegíró és producer a The Oddities nevű hip-hop bandában, felkapott DJ a kanadai MuchMusic Channel-en, és Gemini-jelöléssel bíró színész. Talán a génjeiben van a titok, szülei nem mások, mint a zenész, művész, aktivista és színész Don Francks (legismertebb szerepe Walter a La Femme Nikita-ban), és a táncos Lili Francks. Húga pedig nem más, mint a színésznő, zenész Cree Summer (a Different World Winifred "Freddie" Brooks-a, valamint Kida hercegnő angol hangja az Atlantisz, az elveszett birodalom című Disney rajzfilmben).

Az afrikai-kanadai Francks játszotta Frank Johnsont a The Price of Peace és a Good Men and Bad című westernekben. További filmjei: The Planet of Junior Brown, One Heart Broken Into Song (melyért Geminire jelölték), 2000's Love Come Down és Love Song.

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek