Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Dr. Radek Zelenka (David Nkyl)A cseh asztrofizikus a világ legjobbjai közé tartozik, és az Atlantisz-expedíció egyik létfontosságú tagja. Válsághelyzeteknél Dr. McKay mellett az ő segítségét kérik a leggyakrabban, mivel nagyon sokat tud az Ősök technológiájáról. Bár McKay-jel gyakran támad nézeteltérése egy feladat megoldását illetően, alapjában véve hatékony csapatot alkotnak, és sokszor ők mentik meg a várost (valamint lakóit) a pusztulástól.

DAVID NKYL

A Prágában született színész kétéves korában került Kanadába, ahol hamar szerepeket kapott tévéreklámoktól kezdve iskolai előadásokig. Középiskolai végzősként már maga is rendezett egy darabot, a Murder Roomot. Nkyl Vancouverben járt egyetemre, majd több színházi társulathoz is csatlakozott, amiknek a tagjaként eljutott Párizsba és Prágába is.

A kilencvenes években Prágában sok színpadi előadásban lehetett látni, valamint tagja volt a helyi angol nyelvű színháznak is.

Miután visszatért Vancouverbe, a színész több televíziós sorozatban és filmben is szerepelt, mint például a Cold Squad, a Jake 2.0, a Call of the Wild, a Dead Zone, a The Scarlet Pimpernel and the Kidnapped King és a Masters of Horror.

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek