Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Steven Caldwell (Mitch Pileggi)Caldwell ezredes a Föld legújabb űrhajójának, a Daedalusnak a parancsnokaként érkezik Atlantiszra, ezzel kisebb zavart okozva a városban már kialakult hatalmi berendezkedésben. Bár a Daedalus a legfejlettebb földi csatahajó, Caldwell többet akar, mint a szállítmányok és a személyzet fuvarozása a Pegazus-galaxis és a Tejútrendszer között, és emiatt többször is konfliktusba kerül Dr. Weirrel. Az ezredes mindenáron szeretné megvédeni az amerikai Légierő érdekeit, és nehezen viseli, ha akadályozzák munkájában.

MITCH PILEGGI

Pileggi 1952-ben, Portlandben született, és rendkívül sok helyen nevekedett, mivel az apja a Védelmi Minisztériumban dolgozott. Középiskola után Münchenben, majd Texasban járt egyetemre, ahol kapcsolatba került egy helyi színházzal, és olyan produkciókban szerepelt, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, a Lone Star és a Bent. Miután néhány televíziós szerepet is kapott, a színész Los Angelesbe költözött.

Mitch Pileggi mozifilmjei között láthatjuk a The X-files (X-akták) filmet, a Basic Instinctet (Elemi ösztön), a Gun Shy-t és a Three O'Colck High-t.

Televíziós szerepei közül Walter Skinner FBI aligazgató a legismertebb a The X-files-ból (X-akták), de többször is láthattuk a Dallas-ban, az A-teamben, az Alien Nationben, China Beach-ben, az ER-ben (Vészhelyzet) és a rövid életű X-akták spin-offban, a Lone Gunmanben. Ezeken kívül feltűnt az Absolute Strangers, a Trapped és a Knight Rider 2000 című telefilmekben, valamint házigazdája volt a népszerű Magic's Biggest Secrets Finally Revealed című Fox különkiadásnak.

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek