Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Ronon Dex (Jason Momoa)A Pegazus-galaxisban született harcos a Wraith ellen harcolt szülőbolygója, a Sateda védelmében, mikor az ellenség elfogta, megkínozta, majd szabadon engedte, hogy egy Wraith vadász-rituálé prédája ("Runner") legyen. Hét évig menekült a vadászok elől, majd csatlakozott a Földről érkezett expedícióhoz, hogy segítsen felszabadítani a galaxist a Wraith többévezredes rémuralma alól.

JASON MOMOA

A Honoluluban született, majd az iowai Norwalkban nevelkedett színész, művész és író a Baywatch: Hawaii című sorozattal debütált a televízió világában. A sorozat forgatása közben ismerkedett meg párjával, az ausztrál Simmone Jade MacKinnonnal. 2003-ban költöztek Ausztráliába, ahol Momoa ki tudta bontakoztatni művészi képességeit. Azóta kétszer is rendezett kiállítást, először Hawaii-on, majd Ausztráliában.

Momoának a Johnson Family Vacation jelentette az első mozifilmbeli szerepét. Nemrég a North Shore című sorozatban láthattuk Frank Seau szerepében, majd játszott a Tempted TV-filmben is.

A színész jelenleg Los Angeles, Ausztrália és Vancouver között ingázik (utóbbi város a Stargate Atlantis forgatási helye).

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek