Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Dr. Rodney McKay (David Hewlett)A briliáns, kanadai asztrofizikus állítólag "a Csillagkapu legfőbb szakértője", és emiatt a Csillagkapu Parancsnokság már kétszer is segítségül hívta krízishelyzetben. Később az antarktiszi Ős-bázisra került, ahol Dr. Weir felkérte, hogy legyen az Atlantisz-expedíció tagja. Dr. McKay arrogáns, kötekedő stílusát, és cinikus humorát nem mindenki tudja elviselni, de gyors felfogásának, és problémamegoldó képességének köszönhetően többször is megmenti társai életét.

DAVID HEWLETT

A legtöbb ember nem sikeres színész és sikeres internetes vállalkozó egyszerre. Dawid Hewlett nem ebbe a csoportba tartozik.

A Redhillben, Surrey-ben, Angliában született Hewlett színészi munkája mellett a Darkyl Media tulajdonosa, weboldalakat készít a filmszakma számára. Egyik legnagyobb megrendelője véletlenül éppen egy Atlantis Films nevű cég. Ő alapította a fusefilm.com oldalt is. Hat testvér közül a legidősebbként gyerekként egy Commodore 64-et kapott szüleitől, tinédzserként már "computer nerd"-ként aposztrofálta magát. Emellett színészkedni kezdett, még középiskolásként két diákfilmben, a 8mm-ben és a 16mm-ben, melyeket osztálytársa, Vincenzo Natali, a Kocka későbbi író-rendezője készített.

Hewlett az utolsó évben otthagyta az iskolát, hogy számítógépes és színészi karrierjére koncentrálhasson. Olcsó költségvetésű horrorokban szerepelt, mint pl a The Dark Side (1987) vagy a Pin (1988).

Játszott több sorozatban és filmben: Traders, Kung Fu: The Legend Continues, Cube, My Secret Identity, Friday the 13th, Where the Heart Is, ER és Elevated. Utóbbiért megkapta a legjobb színésznek járó Golden Sheaf díjat.

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek
 
 


Torri Higginson
Dr. Wier
Abydos Gate
Jack O'Neill &
RD Anderson
  Amanda Tapping & Sam Carter
  Christopher Judge & Teal'c
  Michael Shanks & Dr Jackson
  Teryl Rothery &
Janet Fraiser
  Corin Nemec & Jonas Quinn
  Sgt SparkySiler
Dan Shea
  Sam & Jack Shipper Site
  Sam & Janet Shipper Site
  Jack & Janet
Shipper Site
 
 
Get Firefox!