Atlantis főoldal
Általános infók
Hírek
A Wraith
A város
Útmutató (I. rész)
Útmutató (II. rész)
Epizódtartalmak
Képek
Letöltések
Soundtrack

Szereplők
 Dr. Elizabeth Weir
 John Sheppard
 Ronon Dex
 Aidan Ford
 Dr. Rodney McKay
 Teyla Emmagan

 Dr. Carson Beckett
 Dr. Radek Zelenka
 Steven Caldwell

Évadok
 1. évad
 2. évad
 3. évad
 4. évad
 5. évad

 
 

 

v0.4
főszerkesztő: radu
szerkesztő: beatbull & mascot & platschu & smiler

Ez egy rajongói oldal. Minden jog fenntartva a sorozat készítői és tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Dr. Carson Beckett (Paul McGillion)A skót származású Dr. Beckett fedezte fel az ősi gént, amellyel ő maga is rendelkezik, és amely sokszor kellemetlen helyzetbe sodorja, ugyanakkor e felfedezésének köszönheti azt is, hogy Dr. Weir őt nevezte ki az expedíció főorvosának. Bár a Kapuépítőktől örökölt képességeit még nem tudja megfelelően használni, az Ősökkel, és a Wraith-szel kapcsolatos kutatásai miatt sokszor az események középpontjába kerül.

PAUL McGILLION

A színész nemrég fejezte be a Deal című politikai thriller forgatását, és megkapta a Leo Awards Legjobb Színészi Alakítás jelölését Dominic McKinley megformálásért a See Grace Fly című mozifilmben (amely összesen kilenc Leo Awards jelölést kapott).

McGillion ezeken kívül még szerepelt a Guy Thing, a The Replicant, a The Crying Freeman, a Something More, a The Odd Squad, és a Jack című filmekben, valamint az Inspector Gadget (Bigyó felügyelő) rajzfilmben a hangját kölcsönözte az egyik szereplőnek.

A színészt több sorozatban is láthattuk kisebb-nagyobb szerepekben, mint például a Jake 2.0, a Smallville, a The X-files (X-akák), az új Twilight Zone (Alkonyzóna), a Just Cause, a Stargate SG-1, a Strange World, a Da Vinci's Inquest és a Cold Squad, valamint olyan televíziós filmekben szerepelt, mint a Cooler Climate, vagy a Dark Target.

McGillion színpadi alakításai között találjuk szerte Kanadában a Spike Heels-t, a Savage in Limbot, a The Foreignert, a Pianot, a Men without Dates-et, az El Salvador kanadai változatát, valamint a Jessica-díjra jelölt Reservasions for Two-t, aminél ő maga volt a producer és rendező.

 

 


 


Abydos Gate

Mitológia

Feliratok

Képek
 
 


Torri Higginson
Dr. Wier
Abydos Gate
Jack O'Neill &
RD Anderson
  Amanda Tapping & Sam Carter
  Christopher Judge & Teal'c
  Michael Shanks & Dr Jackson
  Teryl Rothery &
Janet Fraiser
  Corin Nemec & Jonas Quinn
  Sgt SparkySiler
Dan Shea
  Sam & Jack Shipper Site
  Sam & Janet Shipper Site
  Jack & Janet
Shipper Site
 
 
Get Firefox!